Hej Student!

 

 

Upptäck studentlivet

Oavsett om du är ny, befintlig eller kanske snart avgående student finns det massor för dig att upptäcka av studentlivet vid Linköpings universitet.

Föreläsningar och kurslitteratur är naturligtvis en stor del av universitetslivet, men det är mycket mer än så. LiU är känt för sin starka studentkultur och erbjuder en mängd möjligheter att delta i olika studentaktiviteter. Du kan delta i olika studentföreningar, delta i sportklubbar, engagera dig i frivilligverksamhet eller bara njuta av de regelbundna studentfesterna.

Linköpings Universitet är dessutom känt för sin studentdrivna ”nolle-p”, en introduktionsperiod för nya studenter, som är fylld med roliga aktiviteter och evenemang. Detta är en utmärkt tid att lära känna dina kurskamrater, bygga starka vänskapsband och känna dig som hemma i din nya miljö.

För dig som student

Nedan finner du en del av allt det som finns för dig som student vid LiU. Studentlivet drivs till stor del av ideellt engagemang, men även av Kårservice och alla kårhusen, och såklart kårerna vid LiU!

Förkovra dig i studentlivet eller få en inblick i vad du blir en del av när du pluggar vid Linköpings universitet.

Translate »