Om oss

Om Studentlivet.se

Studentlivet.se är ett projekt som drivs av Kårservice AB, och projektets syfte är att underlätta och tillgängliggöra information och studiesociala aktiviteter för alla studenter vid LiU. Delprojektet att ta fram en första version av siten har fått finansiering av Linköpings universitet. 

Vad händer härnäst?

Siten ska nu kompletteras till att bli den bästa möjliga guiden till studentlivet vid Linköpings universitet  Vi arbetar vidare med nya funktioner, och på att se vilka digitala tjänster som skulle kunna underlätta studentlivet. Detta delprojekt är mer långsiktigt, och vi behöver din hjälp! 

Vilka problem upplever du idag som student som vill delta i studentlivet? Kan vi skapa digitala tjänster som löser de här problemen? 

 

Förslagslåda

Det här projektet är under ständig utveckling och vi behöver din hjälp när det kommer till både innehåll och önskemål på tjänster. Vad tycker du att vi ska lägga till eller skapa? Klicka på länken nedan för att komma till vår digitala förslagslåda där du kan ge oss tips och idéer!

 

Kårservice är ett fristående aktiebolag som ägs gemensamt av de tre studentkårerna vid Linköpings universitet. Vårt uppdrag är att tillsammans med alla LiUs studenter skapa mötesplatser för ett studentliv i världsklass! 

Kårservice ansvarar för verksamheten i kårhusen Kårallen, Örat, Kollektivet, Ryds Herrgård i Linköping samt Trappan i Norrköping. Det är Kårservice som driver studenternas hyresgästförening KOMBO som har fokus på studenternas bostadssituation.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss
Translate »