Bo i Linköping

Upptäck hur det är att leva, bo och arbeta i Linköping, både under studietiden och efter examen.

Framtidsstaden Linköping

En spännande och utvecklande karriär, eller ett härligt liv med tid över för vänner och familj? I Linköping behöver du inte välja. Här hittar du information om Linköpings starka och breda näringsliv samt tips och inspiration till allt du behöver veta om du vill starta eget!

Jobb och karriär i Linköping

Här är tips på vilka vägar det finns för dig som student att arbeta och praktisera i kommunens
verksamheter under studietiden.

Guide till naturen i Linköpings kommun

Det finns så otroligt mycket fin natur i Linköpings kommun att ta del av. Bland annat Viggeby naturreservat som består av flera öar och en långsträckt udde ut i sjön Järnlunden. Vandringslederna i området går över blomsterrika hällmarker, genom fina ekmiljöer, lummiga lövskogar och böljande, öppna betesmarker. Ycke urskog i Ulrika, som ligger i den södra delen av kommunen. Denna naturpärla är en av länets få urskogsrester som bjuder på en tidlös och spännande skog. Den äldsta tallen i Yckne grodde redan under sent 1500-tal!

För att få koll på all naturskönhet som finns i Linköpings kommun, besök gärna naturkartan. Naturkartan guidar dig till fler spännande vandringsleder, naturreservat, entréer och besökvärda platser.

Annan bra information om att bo i Linköping

Translate »