Föreningar

Engagera dig i Linköpings universitets mångfacetterade studentföreningar

Livet som student handlar inte enbart om studier; det är också en tid för att njuta av nya upplevelser och ha roligt. Linköpings universitet (LiU) är känt för sitt rika och varierade studentliv, där studenter får chansen att engagera sig i en mängd olika aktiviteter och intressen. Att vara aktiv i en studentförening är inte bara väldigt roligt och utvecklande, för många arbetsgivare är det även ett plus i CV:t! Universitetet erbjuder över 150 studentföreningar där du kan delta och hitta likasinnade vänner som delar dina intressen. Vare sig du är passionerad för hockey, schack, politik, musik, programmering eller Harry Potter, finns det något för alla att delta i. Om ditt intresse inte redan finns representerat kan du alltid starta en ny förening och bidra till det rika studentlivet som LiU är känt för, mer information om detta hittar du på vår sida starta förening.

Utöver studentkårer och sektioner finns det studentföreningar som inte är bundna till en fakultet eller program. Studentföreningarna kretsar kring olika intresseområden och vem som helst kan oftast bli medlem i dem. Vissa studentföreningar har medlemsavgift, andra inte. Här nedanför hittar du dem enkelt!

Vill du starta en ny förening?

Om du inte hittar en förening som representerar dina specifika intressen behöver du inte oroa dig – LiU uppmuntrar sina studenter att starta egna föreningar. Att starta en förening behöver inte vara så svårt, och kommer med massa fördelar såsom att du kan boka lokaler för din förening och kan söka diverse olika bidrag!

Så, tveka inte att ta steget och utforska alla de spännande möjligheter som finns när det gäller studentföreningar vid Linköpings universitet. Engagera dig, hitta nya vänner, lär dig nya färdigheter och gör din tid på LiU till en oförglömlig upplevelse! Mer om hur du kan starta en förening hittar du här!

Saknas din förening här?

Klicka här för att registrera ert Orbikonto

FOBS! Bara LUST-godkända föreningar syns här, mer om information om LUST hittas här! Efter att ni skapat ett konto på Orbi enligt instruktionerna ovan, samt blivit LUST-godkända, kan ni skicka ett mejl till webb@karservice.se så ser vi till att ni kommer med i listan nedan.

Föreningar vid Linköpings Universitet

Fristående förening

 • 720, Skidförening

  Vi arrangerar skidresor, fester och andra skid- och snowboardrelaterade aktiviteter. Vi visar vårt paradis för alla som vill, oavsett om du är en galen offpiståkare, trogen afterskibesökare eller aldrig har stått på ett par skidor förut. Info inhämtad av Kårservice.
 • AC Studenterna

  Välkommen till AC Studenterna, Linköpings bästa och roligaste studentfotbollslag. Föreningen skapades 1989 och säsongen 2023 spelar både herrlaget och damlaget i division 4. Vår hemmaplan Solhaga ligger i Ryd där vi spelar på sommarhalvåret. På vinterhalvåret spelar vi futsal inomhus och även utomhus på konstgräsplan. Info inhämtad av Kårservice.
 • aHead, mattecoachning

  ✅ Tycker du att det är kul att hjälpa andra? ✅ Vill du vara en del av en stor gemenskap av LiU-studenter? ✅ Vill du delta i roliga sittningar, gratis luncher och annat kul? Då ska du söka till aHead Mattecoachning! aHead är en ideell förening vid LiU som coachar gymnasieelever i matematik. Allt du behöver för att vara med är en vilja att hjälpa andra och 12 godkända högskolepoäng inom matematik. Det går även att sitta i styrelsen till nästa termin om det skulle låta mer intressant! Just nu är coachrekryteringen igång! ⭐INFO-LUNCH ONSDAGEN DEN 21/9! VI BJUDER PÅ MAT⭐ Onsdag den 21/9 kommer vi hålla en info-lunch på Campus Valla där du får mer information om föreningen och har möjligheten att ställa frågor. Lunchen kommer hållas i C2, 12:15-13:00. Länk för att anmäla dig till infolunchen: https://forms.gle/JWQSNQkgqaPcz46NA (Anmälningen till maten stänger söndag kl.23.59 18/9. Du välkommen att delta på info-lunchen på drop-in. Dock kan vi inte garantera att du får mat då). Mer information hittar du på vår hemsida: aheadcoaching.se Hör gärna av dig till oss om du har några frågor. Du kan nå oss på: Facebook: https://www.facebook.com/aheadmatte Instagram: https://www.instagram.com/ahead_liu/ Mail: ledningsgruppen@aheadcoachning.se
 • Aristocats, Drinkbarsförening

  Aristocats drinkbarsförening är en patetföreningför D-sektionens festeri som anordnar pubar, sittningar och andra event. Info inhämtad av Kårservice.
 • Borådet på Ryds Allé

  A student-driven association working on making Ryds Allé a better place. More info: https://bostad.karservice.se/en/pages/visit/100104
 • Börsgruppen vid Linköpings Universitet

  Börsgruppen är den största studentföreningen på Linköpings Universitet med närmare 5300 medlemmar. Föreningen skapades, och lever än i dag, i nära symbios mellan finansintresserade studenter, sektionen för industriell ekonomi, ekonomföreningen och ekonomiska institutionen. Börsgruppens syfte är att arrangera intressanta och lärorika evenemang tillsammans med näringslivet för att väcka och utveckla studenters intresse för finans samt ge en god bild av vad en karriär i finansbranschen innebär. Det är även av stor vikt att kunna erbjuda medlemmarna och samarbetspartners en plattform för att nätverka, knyta kontakter och ha ett kunskapsmässigt utbyte.
 • Campushallen, LSIF

  Linköpings ledande tränings- och friskvårdsanläggning där nästan 13.000 kvm fördelat på två anläggningar vill hälsa dig välkommen och inspirera till träningsglädje! Vi finns på campusområdet i anslutning till Linköpings universitet samt i nybyggda området Ebbepark som angränsar till T1 och Valla. Stort gym, gruppträning, bollsporter, massage, PT och generösa öppettider (05.00 - 24.00). Registrera dig på www.campushallen.se och prova oss kostnadsfritt redan idag!
 • Centerstudenter Linköping

  Centerstudenter är en partipolitisk studentförening för centerpartister vid LiU. Info inhämtad av Kårservice.
 • Check mates

  Check mates är en schackförening för studenter vid Linköpings universitet. Info inhämtad av Kårservice.
 • Chorus Lin, Blandad Kör

  Chorus Lin är en blandad studentkör med en blandad repertoar och hög musikalisk ambition. Vi älskar att sjunga, och vi älskar att sjunga tillsammans!
 • Dance Machine

  Vi är en dansförening med träningar 1-2 gånger i veckan. Vi uppträder på stora och små sittningar samt andra event. Vi jobbar även mycket på att utveckla dansen genom interna och externa workshops.
 • Den akademiska damkören Linnea

  Linnea är Linköpings universitets akademiska damkör som grundades 1997. Kören består av ca 40 korister och dirigeras av Merete Ellegaard. Körens reportoar är blandad, och består främst av fyrstämmig damkörsmusik. Linnea uppträder på fester och konferenser, men sätter även upp egna konserter varje år, så som Luciakonserterna den 13e december och välgörenhetskonserten "Ett Knippe Kvinnokamp" den 8e Mars. Kören sjunger även tillsammans med andra ensembler, till exempel broderkören Linköpings Studentsångare och Norrköpings Symfoniorkester. Nya korister tas in löpande, och är man intresserad av att söka till Linnea kan man höra av sig till antagning@damkorenlinnea.se.
 • Dragon's Den

  Spelföreningen Dragon’s Den bildades 1983 av studenter på universitetet i Linköping. Vi riktar oss till spelande ungdomar och vuxna (huvudsakligen med koppling till Linköpings universitet, men alla är välkomna). Vi anordnar brädspelkvällar varje måndag i Studiefrämjandets lokaler på Hunnebergsgatan 29. Vi har även en figurspelslokal centralt i staden som man får tillgång till om man betalar en lokalavgift som ligger på 250kr/termin (för att täcka hyran och vård av lokalen). Ett av föreningens största projekt är att vi anordnar spelkonventet LinCon varje Kristi Himmelsfärdshelg som är ett av landets största spelkonvent, samt figurspelskonventet DefCon under trettondagshelgen och brädspelskonventet SälCon lite oregelbundet. Dragon’s Den är en demokratisk, ideell förening som är ansluten till Sverok. Info inhämtad av Kårservice.
 • Elektronikföreningen Admittansen

  Admittansen är en ideell förening för elektronikintresserade studenter. Föreningen driver ett eget elektroniklabb i Ryd. Info inhämtad av Kårservice.
 • ELSA Linköping 

  The European Law Students’ Association (ELSA) är världens största internationella, oberoende, icke-politiska och icke vinstdrivande organisation för och av juriststudenter. ELSA finns representerat vid närmare 300 fakulteter i 43 länder och består av ca 60 000 medlemmar. ELSA Linköping är en av Sveriges lokalföreningar inom ELSA och vårt fokus ligger på våra medlemmar i Linköping. Vi erbjuder både sociala och akademiska event såsom sittningar, föreläsningar, möjligheter att träffa potentiella arbetsgivare, praktikplatser inom Europa och mycket annat.
 • Engineers Without Borders Liu

  En studentförening med fokus på att hjälpa, både lokalt och globalt! Vi jobbar med integration, hållbarhet, inspiration för fortsatta studier bland barn och att implementera tekniska lösningar där det behövs. Vi har studiestöd för barn i Linköping, lunchföreläsningar för studeneter på Liu och bedriver projekt utomlands. Trots vårt namn så vänder vi oss till alla studenter på Liu.
 • Escort

 • ESN Linköping

  Vi hjälper internationella studenter att integreras i studentlivet. Vi anordnar sittningar, vandringar och aktivitetsdagar. Vårt Buddy Program parar ihop internationella och lokala studenter där de får dela med sig av sina kulturer. Info inhämtad av Kårservice.
 • FFF, Föreningen för Föreningsaktiva

 • Fisherman's Friend

  Den kristna studentföreningen vid medicinska fakulteten på Linköpings universitet - känn dig välkommen. Info inhämtad av Kårservice.
 • Flamman Pub & Disco

  Flamman är en förening driver studentpubbar på området flamman som anordnar pubar och nattklubbar. Info inhämtad av Kårservice.
 • forte!

  Ljud, ljus och DJ-förening, som jobbar med eventteknik och är DJs på fester samt studentevenemang.
 • Fredagspuben - Brandon Boys

  Brandon Boys är en grupp studenter som arrangerar den anrika fredagspuben, fredagar kl 15-18:00. Info inhämtad av Kårservice.
 • Förenade Festerier

  Förenade Festerier är en samarbetsorganisation för föreningar som arrangerar fester och andra större event vid Linköpings Universitet. Vi arbetar för att göra studentlivet ännu bättre genom att hjälpa arrangörer med planering, utrustning, kommunikation och kunskap. Vi hyr ut inventarier till föreningar och privatpersoner, allt från stora topptält till garderobsklädnypor. Oavsett om du är arrangör eller vill komma i kontakt med arrangörer hoppas vi att du ska hitta det du letar efter på https://www.forenadefesterier.se/ . I annat fall är du varmt välkommen att höra av dig till oss.
 • Förenade Festerier Norrköping

  Det är vi som är FF, Förenade Festerier. Vi finns till för att hjälpa er Norrköpingsfesterister om ni har funderingar kring fester, marknadsföring eller andra saker som kan kännas obegripligt eller konstigt under ert festeristår. Om det skulle uppstå några problem inom eller mellan era festerier så kan ni vända er till oss, så hjälper vi er! Info inhämtad av Kårservice.
 • Föreningen för intelligenta autonoma system - FIA

  Föreningen för Intelligenta Autonoma System är en ideell studentförening vid Linköpings Universitet vars mål är att öka intresset för robotik och artificiell intelligens, genom att driva projekt inom dessa områden. Info inhämtad av Kårservice.
 • Garn och Tråd LiU

  Garn och Tråd är LiUs enda förening för handarbetsintresserade studenter! Vår förening bygger på konceptet "öppet klassrum", dvs alla som vill vara med får komma och gå när det passar. I nuläget träffas vi varje onsdag mellan 15:15-20:00. Under den tiden får man komma och gå som man vill. På våra träffar arbetar vi med olika textila handarbeten och snackar. Ibland säljs det fika, ibland har vi ett tema på träffen och ibland bokar vi in en syträff i DigiMaker i Studenthuset. Kom gärna förbi med ditt pågående stick- eller virkprojekt, eller titta in till oss om du är sugen på att bara prova på en ny hobby! Alla är välkomna, oavsett om man är expert eller aldrig har hållit i ett garnnystan. Följ oss på sociala medier för mer info om våra träffar!
 • GEN!US

  GEN!US is the gender association at Linköping University and has intersectional feminism as its starting point. We strive for an inclusive, accessible campus for everyone regardless of their gender, sexual orientation, skin colour, background and body. We work towards this through discussion, meetings and workshops.
 • Global relations LiU

  Global relations Liu är en ideell studentförening vid Linköpings universitet som är en systerorganisation till Global Relations. Vi stödjer projektet Kenswed som erbjuder gratis gymnasieutbildnig, yrkesutbildning och mödravård i Kenya. Detta gör vi genom att vi håller i olika event allt från fikaförsäljning, loppis och sittningar där all vinst oavkortat går till Global relations viktiga arbete i Kenya. Många av medlemmarna har besökt Kenswed och brinner för utbildning och de arbete de gör.
 • Gozinto

  Gozinto är en studentförening som genom dess medlemmar av studentkonsulter hjälper diverse företag. Info inhämtad av Kårservice.
 • HKL Make Believes

  Vi är Linköpings universitets studenthockeylag - Make Believes! Sedan 1984 har studenter samlats i Stångebro för att träna och spela ishockey vid sidan om studierna. Idag spelar vi matcher i Universitetshockeyligan, där det ofta är folkfest på läktarna, och syns vid sidan om isen på event så som Draget. Ni hittar våra kommande matcher här under evenemang samt på våra sociala medier. Ta med en vän och god dryck så syns vi där!
 • Holgerspexet

  Ett spex är som teater, fast ändå inte. Ett spex tar en känd historisk eller mytologisk händelse eller berättelse och omtolkar den för att föra fram vad som “egentligen” hände. Hos Holgerspexet innebär studentspex härliga föreställningar fyllda av rimmad teater, sång, dans, musik och en stor portion humor. Publikinteraktion är också ett viktigt inslag i spex. Det innebär att publiken kan påverka det som händer på scen genom att ropa vad skådisarna ska göra, allt från de klassiska “omstart”-ropen till uppmaningar om att ta repliker på andra språk, att göra något baklänges eller göra något som Vanheden skulle gjort det. Spex är därför fyllt av spontana infall från publiken och improvisation från skådisarna. Resultatet upplever man bäst genom att själv boka in sig på nästa spexföreställning!
 • IAESTE

  IAESTE hjälper studenter att hitta internationella praktikplatser samt pratar med företag om praktikplatser för internationella studenter. Info inhämtad av Kårservice.
 • IFMSA Linköping

  Välkommen till IFMSA-Linköping! Vi är en förening för vårdstudenter och underförening till IFMSA-Sweden, där vi utgör en av sju lokalorter. Hos oss kan du hitta projekt att engagera dig i, delta vid några av våra lokala events, samt anordna och åka ut på klinik- eller forskningsutbyten! Hos oss kan du hitta projekt engagera dig i, anordna och åka ut på klinik- eller forskningsutbyten, eller delta vid något av våra lokala events! Här i Linköping har IFMSA ca 300 aktiva medlemmar från läkarprogrammet, sjuksköterskeprogrammet, psykologprogrammet med flera. Vi erbjuder utbyten och arrangerar föreläsningar, workshops och filmkvällar kring ämnen som rör global hälsa, folkhälsa, sexuell och reproduktiv hälsa och mycket mer! Vi har även lokala projekt som drivs av våra medlemmar: - KatMed, kan kontaktas via katastrofmedicin.linkoping@ifmsa.se. - Nallesjukhuset, kan kontaktas via nalle.linkoping@ifmsa.se. - Kärleksakuten, kan kontaktas via intern.linkoping@karleksakuten.se. - Institute for Indian Mother and Child (IIMC), kan kontaktas via arima043@student.liu.se. Om du är nyfiken kan du när som helst engagera dig i projekten. Det finns även möjlighet att vara med och starta upp nya projekt med stöd från styrelsen om du har en idé! Du kan alltid vända dig till ordförande för råd, frågor och stöd! Kontakta oss: linköping@ifmsa.se
 • Indian Students Organization (I.S.O.)

  We are a Non-Profit student governed organization that mainly promotes the Indian Culture with various events and supporting activities for people of every nationality.
 • International Students Association (ISA)

  ISA is a student association at LiU which represents all international students. Our goal is to facilitatate all international students with the transition to Swedish culture and society, and to make their stay more meaningful and comfortable. Info inhämtad av Kårservice.
 • Jocke

  Jocke - En Studiesocial Förening
 • John Doe

  JOHN DOE är Sveriges äldsta indiepopklubb! Sedan 1992 har vi arrangerat över 500 konserter och flertal klubbkvällar. Vi berikar Linköpings musikliv med de där akterna som i framtiden kommer vara giganter på musikhimlen.
 • Juristgruppen

  Juristgruppen vid Linköpings universitet är en ideell förening som består av studenter från de högre årskurserna på de affärsjuridiska programmen. Juristgruppen erbjuder juridisk rådgivning av olika slag och riktar sig till studentföreningar, studentföretag och studenter vid Linköpings universitet.
 • KirLiU - Kirurgiska och anestesiologiska studentföreningen vid LiU

  Vi är föreningen för alla studenter med ett kirurgiskt intresse! Vi erbjuder workshops, föreläsningar och journal clubs med kirurgiskt tema för att ta vara på och fördjupa era kirurgiska kunskaper! Info inhämtad av Kårservice.
 • Klubb din Mamma (KDM)

  Arrangerar indiepop-konserter några gånger per termin. Info inhämtad av Kårservice.
 • Kollektiveriet

  Kollektiveriet är en studentförening som drivs av medlemmar från olika linjer på Linköpings Universitet. Kollektiveriet samarbetar med Kårhuset Kollektivet och jobbar för att marknadsföra dem för studenter. Vi driver och marknadsför torsdagsklubbarna samt andra evenemang som äger rum på Kårhuset Kollektivet.
 • Language Café

  Language Café är en mötesplats för Lius studenter från alla håll i världen. Tanken är att man där ska få chans att nätverka med folk från andra kulturer, öva på sina språkkunskaper och helt enkelt få chans till lite kulturellt utbyte! Info inhämtad av Kårservice.
 • LARK, Linköpings Akademiska Ridklubb

  Vi är en förening vid LiU för studenter, anställda och alumner. Vi erbjuder våra medlemmar allt från ridlektioner och grillkvällar till möjligheten att representera oss i pampiga, internationella tävlingar i hoppning och dressyr. Info inhämtad av Kårservice.
 • LiHtösen, Linköpings Studentsångerskor

  LiHtösen är Linköpings universitets äldsta damkör. Vi består av ett trettiotal skönsjungande töser som uppträder i rosa hängselbyxor.
 • LinAOS, Linköpings Akademiska Officersällskap

  Linköpings akademiska officerssällskap är en förening för studenter på Liu med koppling till Försvarsmakten och studenter med försvarsintresse. Info inhämtad av Kårservice.
 • Linköping Vegan Association (LIVA)

 • Linköpings Akademiska Orkester

  Linköpings akademiska orkester (LAO) är universitetets egen symfoniorkester! Medlemmarna i LAO består främst av studenter och alumner från LiU men orkestern är även öppen för instrumentalister som inte har någon koppling till universitetet. LAO gör 3-4 produktioner per år med olika teman och repertoar och spelar bland annat på LiU:s akademiska högtider. Det nära samarbetet mellan orkesterföreningen och universitetet medför att det finns en orkesterkurs att läsa via orkestern. LAO tar emot anmälningar hela året, ansök via vår hemsida www.laorkester.se!
 • Linköpings Akademiska Vinsällskap

  Akademiska Vinförbudet startades i Uppsala år 2015 av ett gäng vinintresserade studenter som ansåg att det saknades en studentorganisation med syftet att främja vinkunskap. De tog saken i egna händer och skapade det som idag är Sveriges största förbund för vinintresserade studenter. Med allt från exklusiva provningar till djupgående utbildningar om allt vad vinets värld innebär, erbjuds studenter förtstklassiga evenemang. Idag är vi verksamma i Stockholm, Uppsala, Linköping, Grythyttan och Lund, men har för ambition att även etablera oss i övriga studentstäder i Sverige i framtiden. Info inhämtad av Kårservice.
 • Linköpings Fria Moderata Studentförening

  Vi är en allmänborgerlig och parti-obunden förening för studenter med intressen inom politik, ideologi och filosofi. Lejonparten av våra events består av pubkvällar, ofta med en inbjuden talare. LFMS är en del av det nationella förbundet Fria Moderata Studentförbundet.
 • Linköpings indiekör

  Som en kanske kan gissa på namnet är vi en Linköpingsbaserad kör som sjunger indiemusik! Kören grundades 2011 och ända sedan starten har medlemmarna själva arrangerat och dirigerat allt vi gör. Vi är en kör där alla kan och vill påverka, en kör där vi har roligt tillsammans! Vi håller vanligtvis en konsert per termin och sjunger gärna på sittningar, företagsevent och andra trevliga tillställningar. Info inhämtad av Kårservice.
 • Linköpings Studentspex

  Vi skapar roliga föreställningar som kallas just spex. Spex är en interaktiv teaterform med historiska karaktärer där publiken får vara med och påverka vad som händer på scen – kryddat med musik, allitterationer och temavitsar.
 • Linköpings Studentsångare

  Vi är ett härligt gäng som gillar att sjunga riktigt bra ihop. Vi sjunger allt från klassisk manskörsmusik till nyskrivna verk och lättsamt studentikost. Traditioner är viktiga för oss, men de ska passa i tiden. Info inhämtad av Kårservice.
 • Linköpings universitets akademiska idrottsförening golf

 • Linköpings universitets golfsällskap

 • Linköpings Universitets studentbryggeri

  En förening för studenter intresserade av att brygga öl, mm. Info inhämtad av Kårservice.
 • LinsLusen

  Linslusen är en studentfotoförening vid Linköpings universitet som verkar för att främja fotointresse oavsett utrustning eller föregående erfarenhet. Info inhämtad av Kårservice.
 • Linwin

  Linwin är en ideell studentförening som verkar för att förbättra möjligheterna för unga kvinnor att verka och utvecklas som innovatörer, entreprenörer och ledare i näringslivet och samhället. Som medlem i Linwin får du chansen att ta del av vårt kvinnliga nätverk med föreningens alla medlemmar samt alumner. Hos oss hittar du blivande personalvetare, ekonomer, ingenjörer, läkare och många fler. Vår studentförening är öppen för alla studenter på Linköpings universitet!
 • LiRMA (Linköping Riichi Mahjong Association)

 • LiTHe Blås, Linköpings Tekniska Högskolas Studentorkester

  LiTHe Blås är orkestern som hängivet ägnar sig åt studentmusik. Våra färger är blå och off-yellow och vi kommer från LiU. Allt sedan 1973 har vi spritt glädje och förundran i trakterna kring Linköping – och vi tänker fortsätta länge till! Info inhämtad av Kårservice.
 • LiTHe Högt

  För studenter vid Linköpings universitet som klättrar. Både bouldrare och topprepsklättrare är välkomna!
 • LiTHe Kod

  LiTHe kod är en studentförening vid Linköpings universitet vars syfte är att främja och inspirera intresset för programmering, mjukvaruutveckling och allt som hör till. Vi grundades hösten 2013 för att anordna kodstugor där studenter kunde träffas, prata och hjälpa varandra med allt kodrelaterat. Vi har sedan dess fortsatt att utvecklas och arrangerar idag en rad olika typer av aktiviteter såsom studiebesök, workshops, föreläsningar, game jams och programmeringstävlingar. Kodstugorna har övergått till meetups som vi har varje tisdag klockan 17. Info inhämtad av Kårservice.
 • LiTHe Syra

  LiTHe Syra är en studentförening vid Linköpings Universitet för löparintresserade studenter. Föreningen bildades 2007 och riktar sig till alla som tycker om att träna ihop oavsett ambitionsnivå. Vi erbjuder träning både inomhus i Campushallen och utomhus flera gånger i veckan i princip hela läsåret. Vi hoppas att du dyker upp på våra träningar och andra arrangemang!
 • LiTHe Vilse, orienteringsförening

  LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet. Tillsammans med våra LiTHe Syra och LiU-Elit erbjuder vi träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd. I Vilse är alla välkomna, oavsett tidigare erfarenhet av orientering. Hör gärna av dig om du är sugen att testa, så ser vi till att ha någon på plats som hjälper dig!
 • LiTHeEl

  LiTHeEl är en en studentförening med fokus på teknik och elektronik på Linköpings Universitet, Campus Norrköping. Läs mer på våran hemsida för att lära dig mer om LiTHeEl och hur du kan bli medlem!
 • LiU AIF

  Linköpings Akademiska Idrottsförening,LiU AIF, är en idrottsförening vid Linköpings universitet som erbjuder ett brett utbud av idrotter för LiU-studenter. LiU AIF är en alliansförening med medlemsföreningar inom fotboll, innebandy, tennis, squash, simning, basket, handboll.
 • LiU AIF Simning

  Är du taggad på att simma och hänga med ett härligt gäng studenter? Tveka inte att höra av dig till oss! Vi erbjuder träningar två-tre gånger i veckan samt åker på flertalet tävlingar och läger under året. Utöver det hittar vi såklart på massa roliga aktiviteter, hoppas vi hörs
 • Liu Formula Student

  Our goal is to design, develop and build a racing car every year, compete against universities from all over the world and have fun. We are not only engineering students, but also have members from physics, economics, teachering and other programs. Info inhämtad av Kårservice.
 • LiU Gamers

  Gillar du spel? Gillar du brädspel? Då har du kommit rätt, för vi är Linköpings universitets spelsförening! Gå med i vår Discord: discord.gg/fx4CTMa.
 • LiU iGEM

 • LiU Water & Wind

  Vi är Linköping Universitets egna vind- och vattensportsförening!
 • LiU-Bandet

  Musikalisk studentförening/band med inriktning på blandade genrer såsom jazz, blues, pop, funk. Alla studenter på LiU kan ansöka om att vara med i bandet, oavsett program. Info inhämtad av Kårservice.
 • LiuNardo - Studenternas Konstförening

  LiuNardo är en konstförening som håller träffar där man kan måla med olika material. Info inhämtad av Kårservice.
 • Liute Magiskt

  We are LiU's Harry Potter association! Syftet med föreningen är att ha aktiviteter som för samman folk med intresse för Harry Potters magiska värld. Det spelar ingen roll vilken sektion du tillhör, vilket språk du talar eller hur mycket du kan om Harry Potter. Alla studenter och alumner på LiU är välkomna, och på de flesta aktiviteter är det även okej att ta med sig kompisar som inte studerar.
 • LR Stud Linköping

  Engagerad hellre än likgiltig! Välkommen till LR Stud Linköping. Vi samlar lärarstudenter i Linköping och tillsammans engagerar vi oss för vår utbildning och våra framtida arbetsplatser. Info inhämtad av Kårservice.
 • Lusen BIG BAND, Linköpings Universitets Storband

  Lusen Big Band är Linköpings universitets egna storband. Här spelar allt från studenter till doktorer, från folk som borde studera på LiU till alumner som studerade för länge, länge sedan. Universitetet är en gemensam nämnare för våra medlemmar, men den starkaste är ändå musiken. Vi brinner för musiken, eggas av blotta tanken, och har gjort det från första början. Orkestern bildades år 1985 och har sedan dess haft många intressanta konserter värda att nämna: däribland med Janne Schaffer, en med Peter Asplund och en tillsammans med folkrockbandet Hoven Droven. Vi har alltid gillat musikaliska utmaningar, men har alltid också värnat för den lilla spelningen; få konserter är så tillfredsställande som exempelvis bröllops- och födelsedagsspelningar. Hur låter vi då? Oftast låter vi som ett storband från 1960-talet. Ibland låter vi som något äldre dundersväng och ibland som något yngre mer modernt. Ibland låter vi som bossa och ibland som wienervals. Det är inte helt omöjligt att vi någon gång under konserten låter tonerna iklädas en mer smörig dräkt. Med detta sagt önskar vi sammanfatta vår musikaliska grund som bred. Vår sättning består av fullständigt komp, en saxsektion, en trumpetsektion, en trombonsektion och vokalist. Det är 4–5 personer i varje sektion och vid konsert mobiliserar vi oss och tar med allt vi äger och har. Som kund behöver du inte tänka på något förutom att vi ska få plats. Vi önskar inget hellre än att få visa dig våra låtar och vårt sound. Boka oss eller ansök om att gå med i orkestern!
 • LYSATOR

  Lysator är en akademisk datorförening vid Linköpings universitet. Dess syfte är att ge medlemmarna möjlighet att utforska datorer och datavetenskap. Alla som studerar eller arbetar vid LiU kan bli medlemmar. Info inhämtad av Kårservice.
 • Lärarförbundet student Norrköping

  Lärarförbundet är Nordens största lärarorganisation med 230000 medlemmar. Lärarförbundet organiserar alla lärare; från förskola till universitet. I Norrköping har vi 3800 medlemmar. Info inhämtad av Kårservice.
 • M-verkstan

  M-verkstan är en ideell studentförening på Linköpings Unversitet. Vi finns till för studenter och anställda på Universitet genom att erbjuda en metallverkstad där det är fantasin som sätter gränserna. Varje Tisdag samt Torsdag mellan 17-21 under läsperioderna har vi öppethållande. Det innebär att du som student eller anställd på Linköpings Universitet kan komma till verkstan och få hjälp med allt från ett snyggt barbord som ska svetsas ihop, en punktering på cykeln som behöver lagas eller en rymdfärja som ska byggas!
 • Moderata studenter vid Linköpings universitet

  MST samlar studenter med moderata åsikter. Vi annordnar pubkvällar, talarpass samt sittningar. Info inhämtad av Kårservice.
 • Muslimska Studentföreningen Linköpings Universitet

  Assalamu alejkum och varmt välkommen till den Muslimska Studentföreningen. Vi är en stor gemenskap som anordnar aktiviteter, workshops, välgörenhetskampanjer och föreläsningar i en traditionsenlig Islamisk anda. Bli en del av våran gemenskap!
 • Naffi, Campus Norrköpings idrottsförening

  NAFFI är Campus Norrköpings största idrottsförening med massor av aktiva medlemmar. Med oss kan du svettas alla vardagar till en löjligt låg kostnad. Vi anordnar veckoträningar i bla fotboll, innebandy, basket och volleyboll för både tjejer och killar, oavsett ambitionsnivå. Dessutom endagarsturneringar i beachvolleyboll, basket, badminton, innebandy mm. Lägg till våra berömda Campusserier i fotboll och innebandy o du har receptet för ett aktivare studentliv! Info inhämtad av Kårservice.
 • Narrativet

  Om du drömer om att bli författare, eller bara gillar att skriva berättelser (skönlitterära texter / creative writing) titta hit! Vi är en nybildad och relativt liten förening och vill gärna ha fler medlemmar. Alla genrer av skönlitterära texter är välkomna och man kan skriva på vilket språk man vill. Föreningens mål är att främja skrivandet genom att bidra med kunskap och gemenskap. Vi träffas regelbundet för att diskutera skrivande samt för att ge feedback till varandra (inget måste). Oftast skriver medlämmarna på sina egna projekt, men ibland går vi ihop för att göra något kul gemensamt. Maila oss om du undrar något eller vill vara med! ordforande@narrativet.org Vi har också en facebooksida där vi ibland lägger upp information.
 • Navitas

  Navitas Studentförening är en öppen förening för alla miljö- och energiintresserade studenter vid Linköpings universitet. Föreningens huvudsyfte är att föra samman studenter med ett gemensamt intresse för dessa frågor. Tillsammans anordnar vi gästföreläsningar, sittningar och andra aktiviteter för dess medlemmar. Organisationen är uppbyggd av en styrelse bestående av en ordförande, en vice ordförande, en kassör och sex gruppchefer för sex olika utskott. Dessa är Event-utskottet, Näringsliv-utskottet, Marknadsföring-utskottet, Rese-utskottet, Nätverk-utskottet och Liu student second hand-utskottet. Varje utskott består av 6-15 studenter. Det långsiktiga målet är att skapa en kärna, ett forum för alla studenter som är engagerade i en hållbar utveckling av samhället. Hoppas just DU vill gå med!
 • Norrköpings Akademiska FF 

 • Ny Generation, Linköpings universitet

  Hej, vad roligt att du har hittat hit! Vi är en kristen studentförening på Campus Valla. Varje torsdag ses vi i T19 i C-huset kl. 12.15-13.00 och käkar, läser Bibeln, hänger och ber. Välkommen in och håll utkik på Facebook. Hi, how fun that you have found us! We are a Christian student group at Campus Valla. Every Thursday we meet in T19 in the C-house at 12.15-13.00 and eat, read the Bible, hang out and pray. Welcome and keep an eye out on Facebook.
 • Orbis Primus

  Ett gückleri för kvinnor och icke-binära. Välkomna att boka oss, till er sittning eller event, på orbisprimus.se eller varför inte söka till föreningen under ansökningsperioden i början av höstterminen då vi har prova på rep :D
 • Pekings Akademiska FriluftsFörening

  PAFF är för dig som tycker om att vara ute i naturen! Vi ordnar friluftaktiviteter för studenter 🏞️
 • Phitau

  PhiTau är TBi-sektionens gückelförening för alla som känner sig sig kvinnliga. Vi uppträder på sittningar så väl som andra festligheter, och är alltid taggade på karaoke och vin. Boka oss? Mejla phitau.ordf@gmail.com eller slidea in i våra dms på något av våra sociala medier!
 • Post Convivium

  Vi är en sektionsöverskridande patetförening på Linköpings Universitet som jobbar för ett rikare patetliv för tidigare sektionsaktiva💜 Info inhämtad av Kårservice.
 • QQQ

  QQQ är en fristående förening vid LiU med starka kopplingar till TBi-sektionen. Info inhämtad av Kårservice.
 • Röda Arméns Gosskör

  Добро пожаловать! Vi är Röda Arméns Gosskör, Linköpings (och Sveriges) enda sovjetiska gosskör. Vår hemsida: https://rag.lysator.liu.se
 • Röda Korsets Ungdomsförbundets Studentförening LiU

  Vi är RKUF Linköping! Vi strävar efter ett samhälle som är byggt på respekt för mänskliga rättigheter där vi ger ungdomar möjligheter till ett värdigt liv. Vi finns till för unga och arbetar med att lyfta ungdomar och frågor som är viktiga för unga. Här i Linköping stödjer vi Svenska Röda Korset Linköping kretsen och deras verksamheter. De erbjuder bland annat Läxhjälp och Språkverkstad. Vill du veta mer, gå på språkverkstaden eller bli läxhjälpare? Maila oss på rkuf.linkoping@redcross.se
 • S-studenter vid Linköpings Universitet

  Socialdemokratiska studentförbundet vid Linköpings universitet, campus enda röda röst! Möte veckovis. Info inhämtad av Kårservice.
 • SAAF - Syrianska Arameiska Akademikerföreningen

  Syrianska Arameiska Akademikerföreningen (SAAF) är en ideell organisation som under 2000-talet och är baserad i Sverige. Föreningen arbetar för att främja och bevara syrianska-araméiska språk och kulturarv genom att organisera olika evenemang och seminarier. SAAF är också engagerade i att stödja utbildning och forskning relaterad till syrianska-araméiska språk och kultur. Genom sitt arbete vill SAAF bidra till att öka medvetenheten om syrianska-araméiska samhällets historia och kultur, både i Sverige och internationellt. SAAF LIU är en förening under förbundet SAAF SVERIGE
 • Sektionscafé Baljan

  Kaffe åt folket! — helt enkelt. Vi säljer kaffe, te, varm choklad, läsk, mackor och klägg till studentanpassade priser. Vi är helt ideella. Allt överskott återinvesteras i utrustning, möbler och vår fantastiska personal.
 • Skurkeriet

  Skurkeriet, Phadderi campus Norrköping
 • SKÖN, Studentkören i Norrköping

  Sjunger du i duschen? Gillar du att fika? Då kanske du är intresserad av att vara med i Norrköpings bästa studentkör? SKÖN! Vi håller öppna rep i början av varje lästermin. Info inhämtad av Kårservice.
 • Smash University: Linköping

  Detta är Smash University: Linköpings officiella facebookgrupp. Här postar vi våra evenemang, regelbundna träffar, turneringar, turneringsresultat, etc. SUL är till för nya och oerfarna smashare såväl som gamla och erfarna. Vår förening lägger huvudsakligen fokus på tävlingsinriktat spelande av Melee och Ultimate men om man tar med sig egen konsol är man självklart välkommen att spela spel från hela smashserien på våra träffar. Info inhämtad av Kårservice.
 • StatLin

  StatLin är studentsektionen för alla statistikstuderande vid Linköpings universitet sedan 1985. Info inhämtad av Kårservice.
 • Strängar och rör

  Folk- och världsmusik på Linköpings Universitet. Är du intresserad av att vara med och spela med oss? Vi spelar mestadels svensk folkmusik men ibland också folkmusik från andra länder. Vi har öppen antagning året om och man behöver inte heller vara student för att få vara med. Repar gör vi varje måndagskväll från kl 19.00 i ky26, key-huset på campus valla. Info inhämtad av Kårservice.
 • Stubinen, Norrköpings studentbio vid Linköpings universitet

  Stubinen är studenternas filmförening i Norrköping. Varannan söndag visar vi film på biografen Cnema. Ett terminskort kostar endast 70 kr och då får man gå på terminens alla visningar. Ses på Cnema! Info inhämtad av Kårservice.
 • Studenternas Vision

  Studenternas vision har som ändamål att bedriva ideell verksamhet i form av en studentförening samt med särskild målsättning att öka studenternas kunskaper om fackförbund. Info inhämtad av Kårservice.
 • Studentfiket i Norrköping

  Föreningen Studentfiket, Campus Norrköping, startades i januari 2005 och består av studenter från den tekniska och den filosofiska fakulteten. Föreningen är politiskt och religiöst obunden och syftet har varit att starta och sedan driva ett café på Campus Norrköping. Info inhämtad av Kårservice.
 • Sångruppen QQQ

 • TorsdagsKröken

  Varje torsdag mellan 15 och 18 anordnas Torsdagskröken i Baljan av KrökenKrew. Kylarna är proppfulla av smakrik öl och ger dig chansen att testa på något nytt eller dricka en gammal klassiker du länge saknat. Ingen torsdag är den andra lik och vi har lite då och då specialkrökar där vi lyfter fram en viss typ av öl eller ett visst tema. Är du intresserad av att arrangera någon krök med oss: Skicka gärna ett mail till krokenansvarig@gmail.com o beskriv vad du vill hitta på. Kom och mys med oss i Torsdagskröken... för en liten öl är du väl värd?
 • Unga Aktiesparare vid Linköpings universitet

  Unga Aktiesparare är en förening för studenter som är intresserade av aktiesparande. Vi erbjuder våra medlemmar allt detta: - Event & föreläsningar med intressanta företag och spännande profiler! - UA-akademin, certifierad utbildning i två nivåer! - Sveriges bästa ungdomstidning för aktieintresserade, Stock Magazine! - Tidningen Aktiespararen, fullspäckad med börsnyheter, reportage och analyser har du som medlem i UA tillgång till digitalt. - Möjlighet att nätverka med ca 14000 andra medlemmar! Dessutom; - Rabatter på aktiehandel, tidningar och analysverktyg Info inhämtad av Kårservice.
 • Unicrew

  UniCrew är en studentförening som startades i september 2008 under namnet "LiU-store" och drivs ideellt av studenter som brinner för att sprida och stärka gemenskapen på Linköpings universitet. Under 21/22 bytte LiU-store namn till nuvarande UniCrew och har slutat med sin dåvarande kärnverksamhet i att bedriva försäljning av diverse profilprodukter under universitetets varumärke. Istället har UniCrew sin egna merch och bestämmer helt själva vad som säljs, engageras i och hittas på! Genom att engagera sig i UniCrew under sin studietid ges chansen att ingå i en fantastisk gemenskap med studenter från flera olika program där föreningens aktiva medlemmar går på sittningar, har aktivitetskvällar och skapar vänskapsband för livet. Utöver detta skapar föreningen en utmärkt möjlighet för studenter att praktisera sina teoretiska kunskaper i verkligheten. I samband med de största kravallerna anordnar UniCrew event där förköpsbiljetter kan köpas tillsammans med utvalda produkter. Mer information om dessa aktiviteter och övriga nyheter som rör föreningen publiceras löpande på Instagram och Facebook! Är du intresserad av att köpa några av våra produkter? Kom förbi butiken som ligger i Kårallen på Campus Valla i Linköping, där vi har öppet tisdag till fredag mellan 10.00 och 14.15
 • UniCrew

  UniCrew är en studentförening som startades i september 2008 under namnet "LiU-store" och drivs ideellt av studenter som brinner för att sprida och stärka gemenskapen på Linköpings universitet. Under 21/22 bytte LiU-store namn till nuvarande UniCrew och har slutat med sin dåvarande kärnverksamhet i att bedriva försäljning av diverse profilprodukter under universitetets varumärke. Istället har UniCrew sin egna merch och bestämmer helt själva vad som säljs, engageras i och hittas på! Genom att engagera sig i UniCrew under sin studietid ges chansen att ingå i en fantastisk gemenskap med studenter från flera olika program där föreningens aktiva medlemmar går på sittningar, har aktivitetskvällar och skapar vänskapsband för livet. Utöver detta skapar föreningen en utmärkt möjlighet för studenter att praktisera sina teoretiska kunskaper i verkligheten. I samband med de största kravallerna anordnar UniCrew event där förköpsbiljetter kan köpas tillsammans med utvalda produkter. Mer information om dessa aktiviteter och övriga nyheter som rör föreningen publiceras löpande på Instagram och Facebook! Är du intresserad av att köpa några av våra produkter? Kom förbi butiken som ligger i Kårallen på Campus Valla i Linköping, där vi har öppet tisdag till fredag mellan 10.00 och 14.15 Besök gärna vår webbshop: www.unicrew.store
 • Utrikespolitiska Studentföreningen vid Linköpings Universitet - UPF Linköping

  UPF Linköping är en förening för svenska och internationella studenter som organiserar olika event med koppling till globala frågor. Vårt syfte är att föra frågor om utrikespolitik närmare studenterna och erbjuda ett forum för diskussioner med yrkesverksamma inom sina respektive områden. Vi organisera föreläsningar, aktiviteter, studiebesök, resor. Bli medlem har: https://apply.cardskipper.se/hr3 --- UPF Linköping, is an international association that organises a variety of events related to global affairs. Our aim is to bring the topic of foreign affairs closer to the students and provide a forum for discussion with professionals in their respective fields. We organize lectures, activities, study visits, and trips. Become a member here: https://apply.cardskipper.se/hr3
 • Valla Skivgarde

  Valla Skivgarde är en DJ-förening på Linköpings Universitet. Vi består av studenter som älskar musik. Vi spelar på studentfester, bröllop, företagsfester och nattklubbar. Info inhämtad av Kårservice.
 • Vargtass, Norrland Nation

  Skidföreningen som främjar friluftsliv samt skid- & snowboardåkning bland studenter på Linköpings Universitet campus Norrköping. Läs mer om oss här Info inhämtad av Kårservice.
 • Vild! - Friluftsföreningen vid Linköpings universitet

 • Vild! — Friluftsföreningen vid Linköpings universitet

  Friluftsföreningen / Outdoor-Association at Linköpings Universitet
 • VilleValla Pub

  Vi vill hälsa alla gamla och nya studenter välkomna till VilleValla Pub. Vi är en av Sveriges grymmaste studentpubar som har specialiserats oss på öl från när och fjärran. För tillfället har vi ett gediget utbud av ölflaskor men vår kronjuvel är vårt nya tappsystem på 20 tappar. Tack vare detta tappsystem så kopplas det på nya spännande ölsorter nästan varje kväll. Så ta en sväng förbi våra nya lokaler på Vallavägen 4C och avnjut någon av våra rätter från á la carte menyn och testa något av våra grymma brädspel.
 • Växteriet

  Växteriet är Linköpings Universitets studentdrivna växtförening. Vi håller i olika typer av växtrelaterade event, så som sticklingsbyten, sticklingsloppisar och pysselkvällar med fokus på växter. Som medlem i föreningen har man även chansen att vara med och odla i våra odlingslådor (pallkragar) hos Paradisodlarna, belägna strax bakom Campushallen i anslutning till Campus Valla. På instagram kan man ställa frågor om sina växters mående till Växtakuten, vilket även går att göra i vår Discordkanal för växtintresserade! Att bli medlem i föreningen är helt gratis och görs via formuläret i bion på våra sociala medier (på grund av GDPR blir man medlem under ett läsår, och behöver alltså förnya medlemsskapet inför varje läsårsstart, något vi påminner om via mail). OBS! Inga gröna fingrar krävs! 🪴
 • Wermlands Nation

  Wermlands Nation i Linköping är en studentförening för dig som är intresserad av traditionellt nationsliv, dvs. fester och andra sociala aktiviteter för alla studenter oavsett utbildning. Hos oss finns en samhörighet med de underbara landskapen Värmland och Dalsland, men du behöver inte ha anknytning till våra landskap för att vara med! Info inhämtad av Kårservice.

Consensus

 • Arbetsterapeutsektionen

  Vi finns här för dig som pluggar till arbetsterapeut på LiU vid Campus Norrköping. Våga fråga!
 • BMA-sektionen

  Sektionen för de som studerar till Biomedicinska Analytiker vid Medicinska Fakulteten, LiU. Info inhämtad av Kårservice.
 • DOMFIL-sektionen

  DOMFIL is the post-graduate section within Consensus which in turn is the student union organizing all students at the Faculty of Health Sciences at Linköping University. Except overseeing the quality of the doctoral studies given at the university, we also arrange social events and networking and have collaboration with the PhD section LiUPhD at the Valla campus. DOMFILs largest events are the Nobel dinner in December and HURS research and company fair in the spring. Webpage: https://domfil.se/
 • FT-sektionen

  Fysioterapeutsektionen är sektionen för dig som pluggar till fysioterapeut vid Linköpings Universitet! Tillsammans med kåren Consensus jobbar vi för en bra och rolig studiesocial miljö, arbetsmiljö samt bedriver utbildningsbevakning vid Medicinska Fakulteten. Utöver det obligatoriska arbetet gör vi massa roligt också som idrottstorsdagar, aktivitetsdagar och sittningar arrangerade tillsammans med Reflex och KraFTen, bjuder på mat lite då och då, och ordnar Nolle-p m.m. Info inhämtad av Kårservice.
 • Logopedsektionen

  Sektionen för alla logopedstudenter på Linköpings universitet. Vi arbetar med utbildningsrelaterade, arbetsmiljörelaterade och studiesociala frågor. Vid frågor eller synpunkter om programmet kan ni ta kontakt med oss.
 • The Section for Experimental Biomedicine

  The Section for Experimental Biomedicine represents students of the international Bachelor's and Master's programs in Experimental Biomedicine. Our mission is to monitor and work for the development of your education to ensure that it is of high quality. We also promote community between the students of the two programs, as well as with other sections and student associations here at Linköping University. Info inhämtad av Kårservice.
 • Medicinska Föreningen

  Medicinska Föreningen är sektionen för läkarstudenter vid Linköpings Universitet. Vi bedriver frågor rörande utbildningsbevakning och arbetsmiljö, men håller även i flera studiesociala evenemang under terminerna. Har du några frågor eller vill komma i kontakt med oss görs det enklast via våra sociala medier.
 • Sjuksköterskesektionen Linköping

  Det är vi som är sjuksköterskesektionens styrelse här i Linköping. Vi är studenter på sjuksköterskeutbildningen som finns till för studenter på programmet här på Linköpings Universitet och arbetar för att ni ska få det så bra som möjligt. Kan vara från arbetsmiljöfrågor och utbildningspåverkan till studentlivet. Till oss kan du komma med tips om förbättring, problem eller stöttning, i princip vad som. Info inhämtad av Kårservice.
 • Sjuksköterskesektionen

  Sektionen för sjuksköterskestudenter med studieort Norrköping på Linköpings universitet.

LinTek

 • 3Cant

  3Cant är civilingenjörernas festeri i Norrköping. Vi är elva studenter från de tre civilingenjörsutbildningarna i Norrköping: KTS, ED och MT. Trean i namnet kommer sig av att tre utbildningar delar på festeriet och C:et står för civilingenjör. 3Cant har funnits på Campus Norrköping sedan 1999.
 • LARM

  LARM is the annual career fair at the Inistitute of Technology at Linköping University. The fair is hosted by LinTek, the Union of Technology and Science Students at Linköping University. The fair is visited by more than 9000 ambitious students and over 150 exhibitors that get the chance to meet and interact with each other.
 • Lintek

  LinTek är Linköpings Teknologers studentkår. Som studentkår har vi som uppgift att framföra studenternas röst till universitetet. Vi arbetar vi för att teknologstudenterna vid Linköpings Universitet ska få en så bra studietid som möjligt. Detta bedrivs i verksamheten genom tre områden: Utbildning, gemenskap och framtid.
 • LiTHe Högt

  För studenter vid Linköpings universitet som klättrar. Både bouldrare och topprepsklättrare är välkomna!
 • MÜNCHEN HOBEN

  München Hoben är Linköpings egen oktoberfest, fast i augusti. Festen hålls i augusti varje år i samband med mottagningen och arrangeras av LinTek – Linköpings teknologers studentkår. I år äger München Hoben rum den 23 augusti och återigen ska Blå Havet fyllas med tusentals studenter, det ska skålas med sejdlar och dansas till de coolaste artisterna. München Hoben 2023 är snart här, vi ses i augusti!
 • Skurkeriet

  Skurkeriet, Phadderi campus Norrköping
 • D-sektionen

  Datateknologsektionen bildades i början av 1976 i Linköping och består av Sveriges äldsta och modernaste ingenjörsutbildningar inom datavetenskap och IT.
 • East Asian Association

  What is the EAA? The East Asian Association, or EAA for short, is a student association at Linköping University founded the 28th of April 2009 as a collaboration by and for students interested in East Asia. Today the association has around 200 members from all over the world, but primarily Sweden, Japan, China and Korea. We host a lot of events every year where some are typical Swedish student life events and others are more focused on language and cultural exchange. We encourage everyone to join in these events and have as much fun as possible! If you are interested you can find more information under Events.
 • Sektionen för Elektronikdesign

  ED - behöver vi säga mer?
 • GDK-sektionen

  Grafisk Design och Kommunikation är ett kandidatprogram på 180 högskolepoäng som ges vid Linköpings Universitet på Campus Norrköping. Här utbildas bland annat blivande art directors, grafiska formgivare, projektledare, webbutvecklare och kommunikatörer. Info Inhämtad av Kårservice.
 • Clubmästeriet

  I-sektionens Mästeri
 • I-sektionen

  Sektionen för Industriell Ekonomi, Industriell Ekonomi - Internationell och Master’s programme in Industrial Engineering and Management.
 • Lingsektionen

  Lingsektionen - sektionen för högskoleingenjörsutbildningarna vid Linköpings Tekniska Högskola
 • LiUPhD

  Welcome to LiUPhD! We are the association (sektion) for doctoral students at Linköping University and act as a PhD student faculty council (doktorandråd för fakultet) for the Faculty of Arts and Sciences, the Educational Sciences and the Faculty of Science and Engineering at Linköping University. Info inhämtad av Kårservice.
 • Logistiksektionen

  Sektionen för kandidatprogrammen Samhällets logistik, Flygtransport och logistik samt civilingenjörsprogrammet Kommunikation, transport och samhälle
 • MatNat-sektionen

  MatNat är sektionen för kandidatprogram i Biologi, Kemi, Matematik, Djurpsykologi, samt masterprogrammen Applied Ethology and Animal Biology och Ecology and Sustainable Development. Följ oss gärna på våra sociala medier för att hänga med på vad som händer i sektionen!
 • M-sektionen

  Maskinteknologsektionen (MTS) är hemmet för civilingenjörsstudenter som studerar Maskinteknik (M), Design & Produktutveckling (DPU), Energi – Miljö – Management (EMM) eller de fyra Masterprogrammen Mechanical Enigneering, Energy and Environmental Engineering, Design samt Aeronautical Engineering vid Linköpings Universitets Tekniska Högskola. Tillsammans utgör programmen en av universitetets största sektioner med sina dryga 1300 studenter, och varje år påbörjar uppemot 300 förväntansfulla studenter sina studier här. Sektionens syfte är att med dess medlemmars intressen och behov som grund se till att deras studier och framtidsutsikter blir så goda som möjligt samt att skapa aktiviteter vid sidan av studierna som bidrar till en kul och intressant studietid. Det är tack vare alla engagerade på sektionen i form av föreningar och utskott som gör detta möjligt. Info inhämtad av Kårservice.
 • Mette, Medietekniks tjejförening

  Vi är Mette, tjejföreningen för Medieteknikprogrammet vid Linköpings Universitet, campus Norrköping! Vi välkomnar alla tjejer och icke-binära inom programmet och strävar efter att stärka gemenskapen genom olika roliga aktiviteter. Vissa evenemang är exklusiva för tjejer och icke-binära, medan andra är öppna för alla inom Medieteknik.
 • MT – Sektionen för medieteknik

  Sektionen för studenter som studerar medieteknik. Info inhämtad av Kårservice.
 • N-sektionen

  Sektionens främsta uppgift är att verka för sammanhållningen mellan medlemmarna, bevaka och tillvarata deras intressen samt utvärdera och förbättra kurser som medlemmarna läser under sin utbildning. Det är styrelsens uppgift att verkställa det som medlemmarna beslutar på möten men även tillgodose de förslag som kommer in till styrelsen. Till sin hjälp har styrelsen utskott som näringslivsutskottet, studienämnden, Fest-N, Nora och N-phadderiet. I styrelsen finns också andra poster som ordförande, sekretare, kassör, arbetsmiljöombud och informationsansvarig. Info inhämtad av Kårservice.
 • Tbi-sektionen

  Sektionen för teknisk biologi och kemisk biologi. Info inhämtad av Kårservice.
 • Y-sektionen

  Y-sektionen är sektionen för studenter på civilingenjörsutbildningarna Teknisk fysik och elektroteknik (Y), Teknisk fysik och elektroteknik internationell (Yi), Medicinsk teknik (µ) samt Teknisk matematik (x). Info inhämtad av Kårservice.

StuFF

 • StuFF

  Studentkåren StuFF finns till för dig som läser vid området för utbildningsvetenskap eller vid Filosofisk fakultet. Vårt uppdrag är att ge dig den bästa möjliga studietiden - från tentan till dansgolvet! Vår kärnverksamhet består av att bevaka och utveckla utbildningskvalitén samt arbetsmiljön vid LiU och se till att studentlivet hålls levande. Utöver vårt påverkansarbete anordnar vi också mottagningen - vi vill att alla studenter ska känna sig välkomna och trygga!
 • AJF

  AJF är sektionen för juridikstuderande som antingen studerar vid de Affärsjuridiska programmen eller läser fristående kurser inom ämnet affärsrätt vid Linköpings universitet.
 • ELIN

  ELIN är en ideell förening som startade 1971 och har idag drygt 1000 medlemmar, vilket gör oss till en av Linköpings största studentföreningar. Vi intresserar oss för allt som rör utbildning, näringsliv och det studiesociala för studenter med koppling till civilekonomprogrammet vid Linköpings universitet. Vi jobbar dessutom ständigt för att på ett professionellt sätt utveckla både utbildningen och studiernas förankring till arbetslivet. Info inhämtad av Kårservice.
 • FLiNS

  Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare vid Linköpings universitet (FLiNS) är Politices kandidat-programmets sektion vid Linköpings universitet. FLiNS arbetar för att studiemiljön för studenter på programmet ska förbättras och tillhandahåller samtidigt kontaktmöjligheter med företag. FLiNS är med i samarbetet Gröna Sektioner. Detta innebär att sektionen aktivt tillsammans med andra arbetar för en bättre miljö.
 • Globala Studier

 • KogVet

  Sektionen för studenter som pluggar kognitionsvetenskap vid Linköpings universitet. Info inhämtad av Kårservice.
 • LiSa

  Sektionen LiSa representerar alla samhällsplanerare på LiU! Kolla gärna in oss på facebook och Instagram för att få den senaste informationen kring vad vi håller på med just nu!
 • LSEK

  Sektionen för lärarstudenter vid Linköpings universitet. Genom sina många utskott jobbar Lärarsektionen för att ni studenter ska ha en så rolig och givande studietid som möjligt. Genom att Utbildningsutskottet sätter press på Universitetet försöker vi se till att utbildningen håller en hög standard. Lärarlistan ser till att lärarstudenternas intressen tillvaratas av StuFF, den studentkår vi tillhör. Info/PR jobbar för att du ska veta vad lärarsektionen gör och hur du kan ta del av det, och våra övriga utskott arrangerar en mängd olika aktiviteter för att den tid du inte använder till studier ska kännas så meningsfull som möjligt. LUS anordnar spelkvällar, de beryktade Lärarpubarna, hurterikvällar där en kan sparka på eller kasta bollar och massa annat spännande och trevligt. Läxmästeriet anordnar fester och sittningar, stora som små, både för Lärarstudenter och för hela universitetet, och det mystiska FOUL ser till att du känner dig välkommen som ny student genom att arrangera den stora mottagningen, även känd som Nolle-P. Utöver dessa utskott finns även Styrelsen som ett nav i sektionens stora hjul, där vi hittar utskottscheferna samt sektionens administrativa poster. Info inhämtad av Kårservice.
 • MvSek

  Miljövetarsektionens Styrelse
 • NLSek

  Norrköpings Lärarsektion - NLSek fungerar som en länk mellan programledningen, universitetet och studenterna. Vi arbetar för studenternas rättigheter i studier och främjar ett studiesocialt liv under studietiden. Vi arbetar främst med tre huvudfrågor: utbildningsbevakning, arbetsmiljö och studiesocialt.
 • PULS

  Sektionen för personal-, arbets- och beteendevetenskap. Info inhämtad av Kårservice.
 • Saks

  Sektionen för systemvetenskap arbetar för att systemvetare vid Linköpings Universitet ska få en bättre studiekvalitet och studiemiljö. Info inhämtad av Kårservice.
 • SeKel

  SeKeL är sektionen för alla som läser historia, konst- och bild­vetenskap, litteratur­­vetenskap, filosofi, socialantropologi, medie- och kommunikationsvetenskap eller studerar kulturvetar­programmet vid Linköpings universitet. Vi finns till för att underlätta och förgylla din vardag genom fester, kultur­­evenemang och utbildnings­bevakning. Info inhämtad av Kårservice.
 • SKA-sektionen

  SKA-sektionen är sektionen för kandidatprogrammet i Samhälls- och kulturanalys och för masterprogrammen Samhälls- och välfärdsstudier och Ethnic and Migration Studies vid Linköpings universitet, campus Norrköping. Sektionen är en del av studentkåren StuFF, Linköpings universitets kår för filosofisk fakultet och utbildningsvetenskap. Sektionen är en ideell förening som bygger på studenternas frivilliga medlemskap. SKA-sektionen ser till att bevaka studenternas intressen, erbjuda socialt och intellektuellt stimulerande aktiviteter, marknadsföra programmet, med mera. SKA-sektionen fungerar också som studenternas länk till lärarkåren och övriga universitetet. Info inhämtad av Kårservice.
 • SKUMPA-festeri

 • Socionomsektionen

  Socionomsektionen är länken mellan dig som student, studentkåren StuFF och universitetet. Vårt fadderi heter Societeten och festeriet heter SoCeR, vi har även Arbetsmarknadsutskottet AMU. Vi är en Grön Sektion! och arbetar utifrån en miljöplan. Info inhämtad av Kårservice.
 • Stimulus

  Psykologprogrammets sektion heter Stimulus. Stimulus verksamhet bedrivs ideellt av en styrelse och flera utskott som tillsammans verkar för att psykologstudenterna ska få en god psykosocial miljö, ges möjlighet att knyta kontakter inom psykologprogrammet och med andra inom och utom universitetet samt att aktivt påverka psykologutbildningen vid Linköpings universitet. Info inhämtad av Kårservice.
Translate
Översätt