Håll koll på kommande event!

Här kan du enkelt få en överblick över aktuella evenemang från föreningar och kårer som riktar sig mot studenter vid Linköpings universitet (LiU). Vår målsättning är att göra det så enkelt som möjligt för dig att hålla koll på vad som händer inom studentlivet och upptäcka spännande event som passar just dig.
Klicka vidare för att se samtliga event eller registrera ett nytt event.

Filtrera på: Städer

Filtrera på: Kårhus

Filtrera på: Kategorier

0 av totalt 34 kommande händelser visas.

Vill du synas med ditt event här?
Följ anvisningarna här –  då kommer de efter nån timme att dyka upp här i listan, och filtreras rätt. 

När du skapar ett event i Orbi kommer även er förening kommer synas i vårt föreningsgalleri

Din roligaste kalender genom studietiden! 

 

  • Missa inga intressanta evenemang: Genom att hålla koll på vår evenemangssida kan du enkelt se vilka event som är på gång och planera ditt deltagande, så att du inte missar något intressant.
  • Bli en del av gemenskapen: Att delta i evenemang är ett utmärkt sätt att träffa nya människor, knyta kontakter och känna gemenskapen bland dina medstudenter. Här hittar du event som hjälper dig att bli en del av studentlivet på LiU.
  • Personlig utveckling och nätverkande: Många evenemang ger dig möjlighet att lära dig nya saker, utveckla färdigheter och nätverka med personer från olika bakgrunder och branscher. Det kan vara värdefullt för din personliga och professionella utveckling.
  • Hitta event som passar dig: Vår evenemangssida erbjuder en mängd olika event som riktar sig till studenter med olika intressen och behov. Oavsett om du är intresserad av kultur, idrott, yrkesmässig utveckling eller sociala aktiviteter, finns det något för alla här.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att bli en aktiv del av studentlivet och hitta evenemang som passar just dig! Har du förslag på förbättringar, skicka in till vår förslagslåda.

Translate »