Nå studenter vid LiU

Kommunicera och nå ut till studenterna vid LiU!

Vill ni synas med ert företag i studentlivet?

Vill ditt företag synas bland studenter vid Linköpings universitet (LiU)? Kårservice, som driver Studentlivet.se, erbjuder samarbetsmöjligheter för både digital och fysisk synlighet. Kontakta oss på marknad@karservice.se för att påbörja ett samarbete.

Genom att samarbeta med Kårservice får ni chansen att både synas och bidra till en bättre studietid för de studenter som utgör framtidens arbetskraft. Kårservice är ett icke vinstdrivande företag, vilket innebär att vi återinvesterar överskottet tillbaka till studenterna, för att skapa mer studentnytta! Det betyder att ni gör en stor och viktig insats för studenterna vid LiU, samtidigt som ni kommunicerar och når ut till framtida talanger!

Varför?

Det finns flera konkreta fördelar med att kommunicera med LiU-studenter genom samarbete med Studentlivet.se och Kårservice:

  • Studenter vid LiU utgör en unik målgrupp av framtidens talanger och konsumenter. Genom att nå ut till dem får ditt företag tillgång till en grupp med hög potential och stort inflytande.
  • Samarbeten med Studentlivet.se och Kårservice ger företag en exklusiv möjlighet att nå LiU-studenter, som annars är svåra att nå genom traditionella marknadsföringskanaler.
  • Ni bidrar till ett rikare studentliv då er finansiering går tillbaka till studenterna i form av mer studentnytta och stöder utvecklingen av campusmiljön.

Digital synlighet

Studentlivet.se kan erbjuda digital synlighet för ditt företag genom sociala medier, hemsidan och samarbetsapplikationer. Detta ger ditt företag möjlighet att sprida ert budskap till en stor och engagerad målgrupp, på ett informellt vis i deras digitala vardag.

Fysisk synlighet

Samarbeten med Studentlivet.se och Kårservice innebär även möjligheter till fysisk synlighet på kårhusen vid LiU. Detta ger ditt företag exponering inför studenter i deras vardagliga miljö, vilket kan öka igenkänning och lojalitet.
Bidra till ett rikare studentliv, och visa att ni är en arbetsgivare som värdesätter att ha ett rikt och roligt liv

Fysiskt närvaro

Monterplats – på Valla

Är ert företag intresserade av att nå ut till studenter på campus Valla och skapa en stark närvaro? Då har vi en utmärkt möjlighet för er – att hyra en plats i vår exklusiva “monterhörna” mitt bland studentera, på Kårhuset Kårallen, mitt på Campus Valla. Här får ni möjlighet att presentera er verksamhet, diskutera karriärmöjligheter och bygga långsiktiga relationer med potentiella framtida medarbetare.

Monterhörnan är till ert förfogande en hel dag (8-17) mitt på campus Valla, i hjärtat av Kårallen, där kaffesugna studenter passerar förbi under dagen. Ni får en fantastisk chans att interagera med era framtida talanger och potentiella kunder. Det är tillåtet att bjuda på kaffe eller fika, om ni önskar får ni gärna catera det från något av våra kårhus, lämpligen Kårhuset HG där ni då även gynnar arbetsträning samt bidrar till ett mer inkluderande studentliv då HG har flera integrationsprojekt, läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Monterhörnan erbjuder mest trafik mellan 11:30 och 13:00, men ni väljer själva om ni önskar vara på plats hela dagen eller enbart under vissa tider – priset förblir detsamma. Detta är en av de få platser där företag kan synas fysiskt på campus.
För att boka er plats i monterhörnan, kontakta marknad@karservice.se.
Vi ser fram emot att välkomna er till en spännande och givande dag på campus Valla, där ni får möjlighet att nå ut till er målgrupp på ett personligt och effektivt sätt, och låt ert företag bli en del av studentlivet!

Pris: 9000 kr ex moms

Lakansplatser på corson
Möjligheter att boka upp till 5 lakansplatser som sträcker sig längs med hela corson på campus Valla, där tusentals studenter dagligen går och cyklar mellan lektioner och föreläsningar. Detta är en väldigt attraktiv plats då studenterna själva använder dessa lakansplatser för att synas med event och kommunikation.
Mått ca 1.95 x 1.35 m
Pris:
1 st – 10 000kr ex moms – 1 vecka
5 st – 25 000kr ex moms – 1 vecka
(annonsör står själv för tryck och uppsättning samt nedtagning)

Digital närvaro

Lediga jobb

Söker ni studenter till exjobb eller arbete utanför eller under studierna? Då kan ni nå er specifika målgrupp via Studentlivet.se. För företag som vill nå ut till studenter vid Linköpings universitet (LiU) med aktuella jobb- och exjobbsannonser erbjuder Studentlivet.se en unik möjlighet att synas genom att köpa rekryteringsannonser på vår hemsida. Genom att annonsera på Studentlivet.se kan ditt företag exponeras för en stor och engagerad målgrupp av studenter, vilket ökar chansen att hitta rätt talanger för er verksamhet.
  • Skapa medvetenhet om ditt företag: Genom att annonsera på Studentlivet.se ökar du igenkänningen av ditt företags varumärke och skapar medvetenhet om er verksamhet bland studenter.
  • Fylla jobb- och exjobbspositioner snabbare: En synlig annons på Studentlivet.se kan hjälpa dig att snabbare fylla lediga jobb- och exjobbspositioner med rätt kandidater, vilket gynnar både ditt företag och studenterna.
  • Bygga långsiktiga relationer: Genom att synas på Studentlivet.se kan ditt företag bygga långsiktiga relationer med studenter vid LiU, vilket kan leda till framtida samarbeten och rekryteringar.

Studentlivet.se erbjuder:

🎓 Hög trafik: Vår plattform besöks dagligen av tusentals studenter, vilket garanterar maximal exponering för din annons. En synlig annons på Studentlivet.se kan hjälpa dig att snabbare fylla lediga jobb- och exjobbspositioner med rätt kandidater, vilket gynnar både ditt företag och studenterna.

🎓 Målgruppsfokuserad: Studentlivet.se är den naturliga samlingsplatsen för studenter. Här kan du nå exakt den målgruppen du söker.

🎓 Aktivt engagemang: Med vår ständigt växande gemenskap och höga aktivitet kan du vara säker på att din annons får den uppmärksamhet den förtjänar.

 

Pris: 4 veckor – 15 000 kr ex moms

Puff + instagram

Synas med puff på studentlivet (1 månad) – på vår startsida som är den första sidan studenterna möter när de går in på studentlivet.se
Synas under ”aktuella erbjudanden” på hemsidan (under uppbyggnad).
Viktigt att det finns en tydlig studentkoppling samt studenterbjudande i kommunikationen riktad mot studenterna.
Instagram 1 inlägg  på studentlivet.se
Pris: 20 000 kr ex moms.

Kontakta oss för framtiden talanger!

Investera i framtidens talanger och knyt värdefulla kontakter redan idag. Tillsammans kan vi skapa en plattform för att upptäcka och utveckla de kompetenser som kommer att forma vår gemensamma framtid. Ta steget och kontakta oss på Kårservice – marknad@karservice.se för att påbörja ert samarbete med Linköpings universitets studenter.

Translate »