Välkommen till studentlivet.se – För ett bättre och roligare studentliv!

Möjliggörare

Kårservice som driver Studentlivet.se är ett fristående aktiebolag som ägs gemensamt av de tre studentkårerna vid Linköpings universitet. Uppdraget från ägarna, dvs studenterna, är att tillsammans skapa mötesplatser för ett studentliv i världsklass! I och med detta detta är vi inget “vanligt” vinstdrivande företag som har som mål och ambition att tjäna en massa pengar. Utan vårt mål är ständigt att göra medvetna val som gör att vi tillsammans med studenter och partners kan skapa bästa möjliga studentnytta för studenterna. 
För att göra det behöver vi arbeta tillsammans med andra, som kan hjälpa oss ekonomiskt men även aktivitetsmässigt. Nedan har vi listat våra samarbetspartners som vi tillsammans med fokuserar på att skapa studentnytta och ett studentliv i världsklass!

Norrköping Science Park (NOSP) är Norrköpings kommuns egna innovationskontor och arbetar inom tre olika profilområden; visualiseringtryckt och organisk elektronik och effektiv logistik. Tack vare vårt breda nätverk kan vi koppla samman företag, offentlig sektor och akademi i syfte att skapa samhällsnytta och en hållbar framtid.

Ett av NOSPs uppdrag är att minska avståndet mellan studenter och näringslivet och genom samarbete stötta studentlivet på olika sätt. NOSP arrangerar exjobb- och rekryteringsmässor, lunchföreläsningar och pluggstugor. Norrköping Science Parks samarbete med Kårservice innebär också att NOSP ökar sin synlighet och närvaro på Trappan från och med år 2022.

I Norrköping vill vi att du som student ska trivas. Oavsett om du har flyttat hit, pendlar eller är Norrköpingsbo sedan barnsben. För Norrköpings kommun är LiU och Campus Norrköping en viktig beståndsdel och en del av stadens identitet. Som student bidrar du till att fylla staden med liv, själ och puls. Utan studenter stannar Norrköping, nästan. Men även efter studietiden är du som tidigare student lika viktig för Norrköping och för närområdet. Välutbildade människor är precis det Norrköping och Östergötland behöver, nu och i framtiden. Om du bor kvar finns så mycket att uppleva och göra i Norrköping. Vi är stolta över kultur- och nöjeslivet, naturen, maten, idrotten och musiken. Men framför allt är vi stolta över människorna i Norrköping.

Norrköpings kommun samarbetar med Kårservice av den enkla anledningen att studenterna och LiU Campus Norrköping betyder väldigt väldigt mycket för Norrköping.  På vår webb Visit Norrköping hittar du mer information om Norrköping.

Text kommer inom kort

Text kommer inom kort

Text kommer inom kort

Text kommer inom kort

 

Syftet med denna mötesplats är att underlätta navigeringen i myllret av information om allt som hör till studentlivet vid LiU.

 

studentlivet.se utvecklas och förvaltas av

Kårservice logotyp