Välkommen till studentlivet.se – För ett bättre och roligare studentliv!

Kontakt

På den här sidan hittar du all information om Studentlivet.se som projekt, samt kontaktuppgifter till ansvariga. Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig!

Om projektet

Studentlivet.se är ett projekt som drivs av Kårservice AB, och projektets syfte är att underlätta och tillgängliggöra information och studiesociala aktiviteter för alla studenter vid LiU. 

Vad händer härnäst?

Den första fasen innebär att lansera den här sajten, som ska bli en guide till studentlivet vid Linköpings universitet. Vi har precis lanserat den, och ny information och nya funktioner kommer dyka upp på sajten. Detta delprojekt har fått finansiering av Linköpings universitet. 

Vi arbetar också på att se vilka digitala tjänster som skulle kunna underlätta i studentlivet. Detta delprojekt är mer långsiktigt, och vi behöver din hjälp! Vilka problem upplever du idag som student som vill delta i studentlivet? Kan vi skapa digitala tjänster som löser de här problemen? 

Förslagslåda

Det här projektet är under ständig utveckling och vi behöver din hjälp när det kommer till både innehåll och önskemål på tjänster. Vad tycker du att vi ska lägga till eller skapa? Klicka på länken nedan för att komma till vår digitala förslagslåda där du kan ge oss tips och idéer!

Om Kårservice AB

Kårservice är ett fristående aktiebolag som ägs gemensamt av de tre studentkårerna vid Linköpings universitet. Vårt uppdrag är att tillsammans med alla LiUs studenter skapa mötesplatser för ett studentliv i världsklass! 

Kårservice ansvarar för verksamheten i kårhusen Kårallen, Örat, Kollektivet, Ryds Herrgård i Linköping samt Trappan i Norrköping. Det är Kårservice som driver studenternas hyresgästförening KOMBO som har fokus på studenternas bostadssituation.

Kontakt


Louise Martin Linge

Ansvarig affärsutveckling och marknadskommunikation

Mail: marknad@karservice.se

Telefon: 073-345 59 27

David Maars

Orbi app

mail: liu@orbiapp.io

Telefon: 073-664 96 52

Har ni frågor gällande Orbi app, oavsett om ni är en förening som vill registrera er på Orbi eller en student som vill börja nyttja appen för biljettköp kan ni kontakta Orbi för frågor kring appen.