En ny månadsprovning på VilleValla Pub går av stapeln 19 maj och den här gången är temat Svenska Bryggerier! Under provningen får ni smaka på 8 öl i olika stilar från flertalet svenska bryggerier, och som vanligt utlovas massor av roligt ölsnack och en väldigt trevlig kväll!

Priset ligger på 150 kr/person, och anmälan postas i vårt länkade evenemang. Provningen börjar kl 19, men puben öppnar som vanligt kl 18!

Fredag 13 maj får VilleValla Pub besök av bryggerikollektivet Molecule från Malmö! Molecule består av bryggerierna Nerd Brewing, Elmeleven och Chad Beer som tillsammans tar över 12 av våra tappar. Det kommer finnas stout/porter, syrlig samt humlig öl (och vårt vanliga gedigna utbud förstås!).
Vad är en Tap Takeover? Det innebär kort och gott att ett eller flera bryggerier under en kväll tar över flertalet av våra tappar och kopplar på fat av sina öl. Perfekt för den ölintresserade!

Nu har det äntligen snart blivit dags för ännu en “Månads”-provning på VilleValla, ett perfekt sätt att fira att vi är halvvägs igenom vårterminen!

Månadens tema är surisar, huvudsakligen från det amerikanska bryggeriet [avslöjas senare😎] som har massor med kul saker för sig och inte är rädda för att leka med olika smaker!

Vi kommer att uppdatera facebook-eventet med anmälningslänk framöver, så håll utkik efter det om ni är sugna på att komma. Det är först till kvarn som gäller!